​Renovering af badeværelse

Trænger dit badeværelse til en renovering, står vi altid klar til at hjælpe, så du kan få realiseret dine drømme om et flot og funktionelt badeværelse. Vi har mange års erfaring med netop renovering af badeværelser, og derfor kan vi se forskellige muligheder og komme med løsningsorienterede ideer, så du kan få lige præcis det badeværelse, du drømmer om.

Veludført badeværelsesrenovering i Frederiksværk & Slagelse

Murerfirmaet Bruun & Toftdal kan hjælpe dig med hele processen, når du står overfor en renovering af badeværelse, da vi kan levere en totalløsning med alle de nødvendige faggrupper for færdiggørelsen af dit nye badeværelse.

Det er svært at sige noget om, hvor lang tid en renovering af badeværelse typisk tager, da det i høj grad kommer an på hvad og hvor meget, der skal laves. Når vi kommer ud og besigtiger den specifikke opgave, kan vi komme med et realistisk bud på en tidsfrist, så du kan få et veludført stykke arbejde, der er færdigt til tiden, og hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Det samme gør sig gældende for prisen, som også afhænger af omfanget af den enkelte opgave.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse

Vi står til rådighed og arbejder på hele Sjælland med base i både Frederiksværk og Slagelse. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til renovering eller skal have nyt badeværelse. Du kan ringe til os allerede i dag, hvor du kan få mere at vide eller et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan fange Christian på tlf.: + 45 22 24 43 67 og Johnny på tlf.: + 45 24 65 14 69. Alternativt kan du kontakte os via vores kontaktformular her på siden.

Kunden i centrum

Sammen skaber vi de bedste resultater

Opgaver afsluttes til tiden

Bestil et uforpligtende tilbud​

Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud.

Udfyld nedenstående formular eller ring til os.


Ring​ til Christian på telefon 22 24 43 67 (dækker København samt Nordsjælland). Ring til Johnny på telefon 24 65 14 69 (dækker alt syd for København).

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS

​CVR: 41269103

Frederiksværk

Vinderød Skov 65, 3300 Frederiksværk​

Christian

Telefon: 22 24 43 67

E-mail: cb@murerbt.dk

Slagelse

Baunehøjvej 14, 4242 Boeslunde

Johnny

Telefon: 24 65 14 69

E-mail: jt@murerbt.dk