Renovering af hus

Vi står hos Murerfirmaet Bruun og Toftdal klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker en renovering af dit hus. Vi har mange års erfaring med renovering af hus - både ældre såvel som nyere ejendomme, og vi har altid respekt for det korrekte materialevalg samt fokus på, at det håndværksmæssige arbejde udføres korrekt, så du kan få en renovering af høj kvalitet uden der bliver gået på kompromis.

Vi står derfor klar til at hjælpe dig med at få lavet det hus, du går rundt og drømmer om. Du kan trygt overlade projektet til os, og vi står hellere end gerne for hele byggeriet fra start til slut, hvor vi altid sørger for gode samarbejdspartnere fra andre faggrupper, så vi kan stå inde for det færdige resultat.

Vi hjælper med alle opgaver i forbindelse med renovering af hus i Frederiksværk & Slagelse

Vi står klar, når du skal renovere dit hus, og ingen opgave er hverken for stor eller lille. I forbindelse med renovering af hus kan vi blandt andet tilbyde:

· ​Total entreprise

· ​Renovering af tag eller skorstene

·​ Pudsning af vægge

·​ Facaderenovering

·​ Renovering eller støbning af gulve

·​ Ombygning eller tilbygning

Få et uforpligtende tilbud på din renoveringsopgave

Har du overtaget et nyt hus? Eller er det på tide, at der bliver gjort noget ved det gamle? Vi står klar til at udføre enhver renovering af dit hus, og vi står til rådighed på hele Sjælland med base i både Frederiksværk og Slagelse. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan fange Christian på tlf.: + 45 22 24 43 67 og Johnny på tlf.: + 45 24 65 14 69. Alternativt kan du kontakte os via vores kontaktformular her på siden. 

Kunden i centrum

Sammen skaber vi de bedste resultater

Opgaver afsluttes til tiden

Bestil et uforpligtende tilbud​

Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud.

Udfyld nedenstående formular eller ring til os.


Ring​ til Christian på telefon 22 24 43 67 (dækker København samt Nordsjælland). Ring til Johnny på telefon 24 65 14 69 (dækker alt syd for København).

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS

​CVR: 41269103

Frederiksværk

Vinderød Skov 65, 3300 Frederiksværk​

Christian

Telefon: 22 24 43 67

E-mail: cb@murerbt.dk

Slagelse

Baunehøjvej 14, 4242 Boeslunde

Johnny

Telefon: 24 65 14 69

E-mail: jt@murerbt.dk