Tømrerfirma med mange års erfaring

Hos Bruun & Toftdal ApS har vi mange års erfaring inden for forskelligt tømrerarbejde, og vi står klar til at hjælpe dig med den opgave, du har brug for hjælp til. Vi arbejder for private såvel som erhverv og virksomheder, og uanset opgavens omfang står vi klar til at hjælpe dig med at få opfyldt dine drømme. 

Hos Bruun og Toftdal hjælper vi med alle former for tømrerarbejde

Vi står klar til at hjælpe med store såvel som små opgaver, når du har brug for et professionel tømrerfirma til en given opgave. Vi hjælper blandt andet med:

· ​Tagarbejde

·​ Køkkener

·​ Gulve

·​ Vægge

​​

Som erfarent tømrerfirma lægger vi altid vægt på, at vores kunder får den høje kvalitet, som de fortjener, når vi udfører en opgave. Når du vælger at ligge et projekt i vores hænder, kan du derfor være sikker på, at du får et topprofessionel og veludført færdigt resultat, hvor der hverken er gået på kompromis med udførelse eller de valgte materialer.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud

Har du brug for et professionelt tømrerfirma til udførelse af tømrerarbejde hjemme hos dig eller måske i din virksomhed? Hos Murerfirmaet Bruun & Toftdal har vi en tømrermester, som altid står til rådighed, når du har brug for hjælp til en given opgave. Vi arbejder på hele Sjælland med base i både Frederiksværk og Slagelse, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan fange os på tlf.: + 45 22 24 43 67 og på tlf.: + 45 24 65 14 69 eller kontakte os via vores kontaktformular her på siden, hvor vi altid sidder klar, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information. 

Kunden i centrum

Sammen skaber vi de bedste resultater

Opgaver afsluttes til tiden

Bestil et uforpligtende tilbud​

Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud.

Udfyld nedenstående formular eller ring til os.


Ring​ til Christian på telefon 22 24 43 67 (dækker København samt Nordsjælland). Ring til Johnny på telefon 24 65 14 69 (dækker alt syd for København).

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murerfirmaet Bruun & Toftdal ApS

​CVR: 41269103

Frederiksværk

Vinderød Skov 65, 3300 Frederiksværk​

Christian

Telefon: 22 24 43 67

E-mail: cb@murerbt.dk

Slagelse

Baunehøjvej 14, 4242 Boeslunde

Johnny

Telefon: 24 65 14 69

E-mail: jt@murerbt.dk